fbpx

Lunch w Pardon, To Tu 02-06.12.2019

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty lunchowej, ale nie tylko. W naszym menu także kopytka, sałatki wszelkiej maści, makarony przeróżne, oraz tradycyjnie pierogi, focaccie, humusy i niekoniecznie na wieczór zestaw śledzikowy oraz całodzienne śniadania. Poza tym pyszna kawa, dobre sycylijskie (i nie tylko) wino oraz duży wybór piw.

Na nadchodzace obiady w cenie 22 złote, podawane od godziny 12:00 przygotowaliśmy:

PONIEDZIAŁEK:

Krem z cukini i szpinaku
Di san xian – smażony bakłażan, papryka i ziemniaki w glazurze z imbiru
WTOREK:
Zupa Pho
Soczewica Kung Pao *
ŚRODA:
Zupa z czarnej fasoli
Po’ boy bowl **
CZWARTEK:
Krem buraczany z kalarepą
Orzechowy makaron z groszkiem cukrowym
PIĄTEK:
Żurek z pieczonymi ziemniakami
Sznycle z ciecierzycy z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
*sos kung pao jest słodko-kwaśno-ostry
** buddha bowl inspirowany kanapką po’ boy czyli boczniak zamiast mięsa. Po’ boy sandwich to kanapka z porządną, sycącą wkładką, ogórkiem kiszonym, sałatą i majonezem. To są główne składniki tego wypasionego sandwicza rodem z rozśpiewanej Luizjany.

Comments are closed.